Bridgestone Renkaat nyt Delta Autosta

BRIDGESTONE ON AUTOVALMISTAJIEN SUOSIKKI

Maailman johtava rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone on tutkimus- ja kehitysinvestoinneilla mitattuna toimialansa kärkiyritys.

Panostukset tuottavat myös tulosta. Bridgestonen malli- ja valmistajakohtaisesti räätälöidyt premium-renkaat on valittu vuoden 2018 alusta lukien jo 45 tehdasasennukseen ja yli 15 automalliin. Vuoden jälkipuoliskolle sovittuja tehdasasennuksia on lisäksi yli 60.

SUUNNITELTU TURVALLISUUTTASI AJATELLEN

Tiesitkö, että renkaasi kosketuspintaa voi kooltaan verrata postikorttiin?

Renkailla on väliä. Ne ovat autosi turvajärjestelmän ainoa osa, joka oikeasti koskee tiehen. Bridgestone kehittää renkaita turvallisuuttasi ajatellen.

Asuitpa missä vain, ajoitpa millä tahansa, Bridgestonella on renkaat, joka saavat sinut ja rakkaasi tuntemaan olonne turvalliseksi tiellä. Bridgestonen koko laaturenkaiden mallisto antaa loistavan turvallisuuden, luottamuksen ja hallinnan.

ÄÄRIMMÄISEN TESTATTU

Bridgestone on omistautunut tuottamaan parhaan mahdollisen turvallisuuden tason kaikkiin tie- ja sääoloihin, maailman kaikille seuduille, kaikkina vuodenaikoina. Viimeisimmät kuviomallit ja erittäin kehittyneet kumiseokset yhdistävä Bridgestonen uusin rengassukupolvi asettaa uudet standardit pidolle, ohjattavuudelle ja luotettavuudelle, jopa äärioloissa. Testaamme renkaitamme äärirajoille asti testiradoillamme Italiassa ja Ruotsissa.

Bridgestonen Ruotsin testikeskuksesta (SPG) on alle 100 km napapiirille, ja siellä on eräitä maailman edistyksellisimpiä ratoja talvirenkaiden testaukseen: lumiohjattavuusratoja, vauhdikas talvirata ja jäärata.

TIESITKÖ, ETTÄ BRIDGESTONE…

  • on maailman johtava renkaiden ja kumituotteiden valmistaja, joka tarjoaa ratkaisuja turvalliseen ja kestävään liikkuvuuteen?
  • on tärkeä alkuperäisosien toimittaja autonvalmistajille, mukaan lukien BMW, Mercedes ja Volkswagen?
  • on RunFlat-tekniikan uranuurtaja?
  • on johtava valmistaja moottoripyörämarkkinoilla?