Hyödynnä Bridgestone-renkaidesi 24 kuukauden rengasturva sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset.

Saat helposti Bridgestonen rengasturvan ja 100 % tyytyväisyystakuun

  1. Osta asennettuna neljä uutta Bridgestone Premium -rengasta.
  2. Rekisteröi uudet renkaasi 14 päivän sisällä ostohetkestä osoitteessa takuu.bridgestone.fi/fi/register.
  3. Nauti huolettomasta matkanteosta.

Mitkä vauriot Bridgestone-rengasturva kattaa?

Renkaat altistuvat monille vaaroille joka päivä! Bridgestone-rengasturva antaa sinulle suojan 24 kuukauden ajan seuraavissa tilanteissa: reunakiveysvauriot, naulojen kaltaisten vierasesineiden aiheuttama viilto- tai pistovahinko, rengaspalo ajoneuvon syttyessä tuleen.

Vahinkotapauksessa sinulle korvataan jopa 100 % vararenkaiden ostohinnasta rengasturvaan kuuluvien renkaiden iän mukaisesti. Perusedellytys ostohinnan korvaamiselle on, että vaurioituneen renkaan jäljellä olevan urasyvyyden on oltava vähintään 4 mm. Hyvitys porrastetaan seuraavan taulukon mukaisesti:

Huom! Jos puhjennut rengas on korjattavissa, se ei kuulu rengasturvan piiriin. Korjauskulut on renkaan ostajan maksettava itse, eikä niitä korvata.

Rengasturvan lisäksi rekisteröitymällä kampanjaan saat myös 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUn:

Jos et ole kuukauden sisällä ostopäivästä tyytyväinen ostamiisi renkaisiin, saat 100% rahat takaisin, kun palautat renkaat niiden ostopaikkaan ja teet hyvityspyynnön tällä kampanjasivulla.

Mitä vahinkotapauksessa tulee tehdä?

Osta vahinkotapauksessa uusi rengas valitsemastasi liikkeestä. Ilmoita vahingosta kahden viikon sisällä vararenkaan ostamisesta tänne rengasturvaportaaliimme. Valitse asiakasalueelta asianmukainen rengas(sarja) ja lataa kuva laskustasi sekä vaurioituneesta renkaasta portaaliimme, niin vahinkoilmoituksesi on valmis.

Kun olemme tarkastaneet ja hyväksyneet hakemuksesi, ostosi hyvitetään sinulle osallistumisehtojen mukaisesti. Bridgestone pidättää itsellään oikeuden hakea vaurioituneen renkaan kahden viikon sisällä jälleenmyyjältä tarkastettavaksi.