Toimitusehdot

Delta Kauppa on Delta Auto Oy:n (0511096-2) omistama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun ehdot ja hinnat pätevät vain Delta Kauppa -verkkokaupan sisällä.

Puhelimitse vastaamme ensisijaisesti reklamaatioihin ja ongelmatilanteisiin:

Asiakaspalvelu +358 207480800

Puhelun hinta 0.088 €/min

Sähköposti kauppa@delta.fi

Toimitus

Tilaukset toimitetaan kotiovelle tai vaihtoehtoisesti voit valita ilmaisen noudon lähimmältä Delta toimipisteeltä. Deltan huoltopalvelut tarjoavat myös

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaus ja maksaminen

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n palvelun kautta.

Maksutavat

Delta Kaupan maksuliikennettä hoitaa Paytrail Oyj, joka tarjoaa verkkokaupassa kaikkien kotimaisten pankkien maksuvaihtoehdot.

Pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä kotimaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjään tällä ei ole vaikutusta, palvelussa maksaminen toimii kuten suorassa verkkomaksussa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puh: 020 718 1820

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
Pankkitilinumerosi
Kopio tilausvahvistuksesta

Tuotteet palautetaan siihen toimipisteeseen, josta tuotteet on noudettu tai lähimpään Delta Auton toimipisteeseen, jos tuotteet on toimitettu teille.

Pyydämme olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä ennen palautusta.

Takuu ja virheet

Kaikilla myymillämme tuotteilla on normaali valmistajan myöntämä takuu, joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusviat. Takuu ei kata normaalia kulumista tai asennus- ja/tai käyttövirheitä.

Pyydämme olemaan asiakaspalveluumme suoraan yhteydessä kaikissa tilanteissa (väärä tai viallinen tuote, kadonnut tai vioittunut paketti yms).

Turvallisuus ja henkilötiedot

Tilauksen yksittäisiä asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin kyseisen tilauksen tarkoituksiin.

Verkkokaupan maksutavat on toteutettu salattuna yhteytenä suoraan asiakkaalta Paytrail Oyj:n palveluun. Delta Kauppa tallettaa ostotapahtumaa varten ainoastaan asiakkaan osoitetiedot, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.