Rengaskoko:

Toyo Observe G3-ICE 205/50R17 89T FR PCRWP

Nastarengas parhaaseen pitoon jäisellä tiellä

Saatavuus:
Varastossa
Eurooppalainen artikkelin numero - EAN:
5705050895686
Tuotenro:
4465205501749401
Rengastyyppi:
Talvirenkaat
Nopeusluokka:
T: enintään 190 km/h
Vierintävastus:
A
Märkäpito:
A
Ohiajomelu:
65 dB
Asiakkaiden arvostelut:

Ostaminen on helppoa ja vaivatonta!

-,- €
SIS.ALV 24%

Nastojen asettelu

Toyo Observe G3-ICE renkaissa nastat on aseteltu niin, että ne muodostavat koko kulutuspinnan alalle yhteensä 20 riviä. Tällä varmistetaan tasainen pito jäällä kaikissa tilanteissa.


Luonnonmateriaalien käyttö

Renkaiden kumiseoksessa on käytetty pähkinää. Nämä mikrorakeet pureutuvat tehokkaasti kovimpaankin jäähän antaen lisäpitoa silloin, kun sitä eniten tarvitset.


Nastan tuki

Toyo Obsetrve G3-ICE renkaassa on kuviointi viety askeleen pidemmälle. Nastan ympärillä oleva rataskuviointi tukee nastan toimintaa ja varmistaa nastan optimaalisen toiminnan.


Kuviointi

Renkaan kuvion sahalaitaiset reunapalat tarttuvat lumiseen tienpintaan tehokkaasti.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Toyo Observe G3-ICE 205/50R17 89T FR PCRWP
Arvostelu

Toyo Tires on Japanilainen rengasvalmistaja ja yritys aloitti toimintansa vuonna 1945. Yritys laajeni Eurooppaan vuonna 1975. Toyo toimittaa renkaita kaikkialle maailmaan ja on maailmalla tunnettu rengasvalmistaja, sekä usean autovalmistajan ensiasennusrengas tai alkuperäisvarusterengas.

Toyon rengasportfolio on erittäin laaja ja heidän valikoimasta löytyvät renkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyvät esimerkiksi suorituskykyinen ja urheilullinen Proxes -sarja, Open Country -sarja SUV ja 4×4 -käyttöön, taloudellinen NanoEnergy -sarja sekä Observe -talvirenkaat.

Toyo on ollut vuosien saatossa erittäin kattavasti mukana eri autourheilulajeissa, kuten SPA 24h, Porsche Championship UK, FIA Cross Country Rally Championship, FIA T2 Cross Country Championship, Baja 1000 sekä Dakar ralli.