Rengaskoko:

Toyo Observe Ice-Freezer 175/65R14 82T PCRWP

Nastoilla.

Saatavuus:
Varastossa
Eurooppalainen artikkelin numero - EAN:
5705051579998
Tuotenro:
4465175651449403
Rengastyyppi:
Talvirenkaat
Asiakkaiden arvostelut:

Ostaminen on helppoa ja vaivatonta!

-,- €
SIS.ALV 24%

Nastojen asettelu

Toyo Observe ICE-FREEZER renkaissa nastat on aseteltu niin, että ne muodostavat koko kulutuspinnan alalle yhteensä 28 riviä! Tällä 40% kasvaneella nastajakaumalla  varmistetaan tasainen pito jäällä kaikissa tilanteissa.

 

Kuviointi

Ainutlaatuiset 'lumileikkurit' pureutuvat tiukasti kiinni syvemmässäkin lumessa ajettaessa

Entistäkin hiljaisempi!

Toyo Obsetrve ICE-FREEZER renkaassa on saatu kasvaneen nastamäärän, sekä muiden huipputeknisten ratkaisujen ansiosta melutasoa laskettua jopa 20% edellisen sukupolven renkaisiin nähden.

Nastat pysyy!

Vaikka Toyon nastarenkaissa ei olekaan ollut ongelmia nastojen pysymisen kanssa, ei tämä ole riittänyt Toyon insinööreille! Täysin uudessa Toyo Obsetrve ICE-FREEZER renkaassa on nastojen pysyminen on varmistettu sekä nastan, että nastareiän muotoilun uudelleensuunnittelulla saavuttaen 20% paremmat tulokset irtivetokokeessa!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Toyo Observe Ice-Freezer 175/65R14 82T PCRWP
Arvostelu

Toyo Tires on Japanilainen rengasvalmistaja ja yritys aloitti toimintansa vuonna 1945. Yritys laajeni Eurooppaan vuonna 1975. Toyo toimittaa renkaita kaikkialle maailmaan ja on maailmalla tunnettu rengasvalmistaja, sekä usean autovalmistajan ensiasennusrengas tai alkuperäisvarusterengas.

Toyon rengasportfolio on erittäin laaja ja heidän valikoimasta löytyvät renkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyvät esimerkiksi suorituskykyinen ja urheilullinen Proxes -sarja, Open Country -sarja SUV ja 4×4 -käyttöön, taloudellinen NanoEnergy -sarja sekä Observe -talvirenkaat.

Toyo on ollut vuosien saatossa erittäin kattavasti mukana eri autourheilulajeissa, kuten SPA 24h, Porsche Championship UK, FIA Cross Country Rally Championship, FIA T2 Cross Country Championship, Baja 1000 sekä Dakar ralli.