Toyo Tires on Japanilainen rengasvalmistaja ja yritys aloitti toimintansa vuonna 1945. Yritys laajeni Eurooppaan vuonna 1975. Toyo toimittaa renkaita kaikkialle maailmaan ja on maailmalla tunnettu rengasvalmistaja, sekä usean autovalmistajan ensiasennusrengas tai alkuperäisvarusterengas.

Toyon rengasportfolio on erittäin laaja ja heidän valikoimasta löytyvät renkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyvät esimerkiksi suorituskykyinen ja urheilullinen Proxes -sarja, Open Country -sarja SUV ja 4×4 -käyttöön, taloudellinen NanoEnergy -sarja sekä Observe -talvirenkaat.

Toyo on ollut vuosien saatossa erittäin kattavasti mukana eri autourheilulajeissa, kuten SPA 24h, Porsche Championship UK, FIA Cross Country Rally Championship, FIA T2 Cross Country Championship, Baja 1000 sekä Dakar ralli.

Laaja valikoima

Kuluttajien vaatimuksiin vastatakseen ja asettaakseen muutamia suuntauksia prosessin aikana, Toyo Tires -yhtiöstä on myös tullut alansa tarvikkeiden ja dynaamisten rengassovellusten johtava valmistaja.

Kun tuning-markkinat laajenivat 2000-luvulla, Toyo Tires vastasi matalaprofiilisilla erittäin suorituskykyisillä suuren vanteen halkaisijan omaavilla renkailla. Erittäin hyvin menestynyttä Proxes T1s -mallia seurasi Proxes T1R, Proxes T1 Sport ja vuonna 2015 julkaistiin Proxes T1 Sport plus. Uusi rengas tarjoaa A-luokan pidon märällä koko mallistossa, ja renkaat säilyttävät edelleen ilahduttavan käyttäytymisen kaarteissa ja jarrutuksessa.


Katumaasturit ja maastoajo

Toyo Tires on SUV- ja 4×4-renkaiden asiantuntija. Tierenkaiden mallisto ulottuu nopeaan maantieajoon soveltuvista Proxes T1 Sport SUV Ultra High performance -renkaista täydellisesti nelivetoisiin ja avopakettiautoihin sopiviin Open Country H/T -renkaisiin.

Nelivetoisille tarkoitetuista renkaista Open Country A/T plus ja vakavampaan maastoajoon tarkoitettu Open Country M/T tarjoavat liikkuvuutta. Open Country M/T -renkaan kilpaversioita on käytetty FIA Cross Country Rally Championship 2 Wheel trophy-, FIA T2 Cross Country Championship- ja Baja 1000 -kilpailuissa sekä useilla Dakar Rallyn osuuksilla.


Moottoriurheilu

Toyo Tires -renkaita on käytetty lähes kaiken tyyppisessä moottoriurheilussa. Toyo Tires -renkaita on käytetty Spa 24hours- ja VLN Endurance -kilpailuista Ison-Britannian Porsche Championship -kilpailuun useilla erilaisilla radoilla, ja erittäin hyvin menestynyttä Proxes R888 -mallistoa on täydennetty vuonna 2015 Proxes R888R -mallilla, joka tarjoaa vielä enemmän pitoa, yhtenäisyyttä ja tehoa kaarteisiin.


Tänään

Toyo Tire Europe GmbH -yhtiöllä on kolme myynnin tytäryhtiötä ja jälleenmyyjät jokaisella suurimmalla Euroopan markkina-alueella.

Rengasvalikoimamme kattaa laajan sovellusalueen korkean suorituskyvyn omaavista kilpa-ajon innoittamista Proxes-malleista nelivetoisille ja katumaastureille tarkoitettuun Open Country -mallistoon sekä Environmental NanoEnergy -mallistoon. Riippumatta siitä, ajatko nelivetoista autoa, katumaasturia vai pakettiautoa, Toyo Tires tarjoaa sinulle oikeat renkaat.

Toyo Tiresin sitoutuminen innovaatioon, laatuun, suorituskykyyn ja erinomaiseen asiakaspalveluun on horjumatonta ja jatkuvaa.